Grafisch Ontwerper Eindhoven Design Studio Bob

9+ Jaar werkervaring

Ik zit al meer dan 9 jaar actief in de grafische wereld gewerkt en ben van alle hedendaagse activiteiten, zoals socialmedia, webdesign, responsive, design, logo en huisstijlen.

Internationaal

Design Studio Bob is niet alleen nationaal actief, maar sinds kort ook internationaal.

Groeiend klantenbestand

Sinds eind 2014 is het klantenbestand van Design Studio Bob enorm gegroeid, hier ben ik natuurlijk enorm trots op.

Diensten

Tegenwoordig beschik ik over bijna alle kennissen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf goed gepresenteerd wordt naar buiten.

Grafisch Ontwerper Eindhoven Design Studio Bob

We zijn tegenwoordig erg visueel ingesteld. Waar vroeger de reclame met name tekstueel was, zien we in de huidige tijd dat reclame steeds simplistischer wordt en er tiptop uit moet zijn.

Het aanwenden van een goede grafische ontwerper is dan ook zeker in deze tijd geen overbodige luxe. Het ontwerpen van huisstijlen, logo's en websites is een vak apart waar een grote expertise voor nodig is. Het gaat niet meer om een leuk vormpje of een mooi kleurtje: een logo moet wat uitstralen, de hele onderneming zien samen te vatten in één beeldmerk, en dan het liefst zo compact en eenvoudig mogelijk.

De bedrijfsnaam van een leuk lettertype en een mooi kleurtje voorzien kunnen we bijna allemaal wel, maar voorkomen dat het een universeel logo wordt dat bij wijze van spreken van ieder ander bedrijf had kunnen zijn, is een vak apart, ook al zien logo's er vaak zo eenvoudig uit.

Juist om die reden ontkomt u er niet aan om een grafisch wonder in te huren. Bij Design Studio Bob bent u dan ook aan het goede adres voor alles omtrent design. Van het ontwerpen van websites tot het uitdenken van complete huisstijlen; Design Studio Bob heeft voor al uw grafische problemen een oplossing.

Bobby Goossens
90%

Design / Ontwerpen

Een perfect webdesign, logo, flyers of huisstijl nodig? Ik ontwerp alles op maat voor uw bedrijf.

99,9%

Webhosting

Mijn webhosting is 99,9% uptime, perfect voor uw onderneming om 24/7 online te zijn met uw website en email.

70%

Social Media

Uw bedrijf word gepromoot in mijn Social Media Netwerk, op deze manier ziet u uw bezoekersaantallen groeien.

80%

Drukwerk

Van visitekaartjes tot flyers, ik kan alles voor u ontwerpen. Tevens verzorg ik voor u uw drukwerk, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.