Over ons

9+ Jaar werkervaring

Ik zit al meer dan 9 jaar actief in de grafische wereld gewerkt en ben van alle hedendaagse activiteiten, zoals socialmedia, webdesign, responsive, design, logo en huisstijlen.

Internationaal

Design Studio Bob is niet alleen nationaal actief, maar sinds kort ook internationaal.

Groeiend klantenbestand

Sinds eind 2014 is het klantenbestand van Design Studio Bob enorm gegroeid, hier ben ik natuurlijk enorm trots op.

Diensten

Tegenwoordig beschik ik over bijna alle kennissen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf goed gepresenteerd wordt naar buiten.

Wie/wat is Design Studio Bob?

Bobby is zowel eigenaar, als designer van Design Studio Bob.

Design Studio Bob is uw specialist op het gebied van grafische vormgeving en multimedia. De vorm van uw website/ huisstijl, daar kijken uw klanten natuurlijk meteen naar. Dat is de reden dat uw website/ huisstijl er professioneel uit moet zien. Hierbij kan ik u helpen! Ik zorg voor een professioneel design, voor zowel uw website als huisstijl/logo.

De diensten die ik u aanbied, zijn: Webdesign, Logo design, Huisstijl ontwikkeling, Drukwerk, Restyling, Hosting, Optimalisatie, Basing/slicing, Social Media, Linkbuilding, A/B Testing.

Bent u benieuwd naar één mijn designs? Neemt u dan een kijkje in mijn portfolio. Tevens biedt ik u webhosting op maat aan met 99,9% uptime. Voor vragen en opmerkingen ben ik dagelijks bereikbaar.

Vanaf 1 april 2015 ben ik gevestigd in Eindhoven. U kunt contact met mij opnemen aan de hand van de contactpagina, en ik sta zelfs in het weekend voor u klaar mocht u iets willen weten (zie hiervoor de bereikbaarheids tijden).

Mijn moto: Mijn prijzen zijn laag, de kwaliteit hoog! Dus wat wilt u nog meer?

Bobby Goossens
90%

Design / Ontwerpen

Een perfect webdesign, logo, flyers of huisstijl nodig? Ik ontwerp alles op maat voor uw bedrijf.

99,9%

Webhosting

Mijn webhosting is 99,9% uptime, perfect voor uw onderneming om 24/7 online te zijn met uw website en email.

70%

Social Media

Uw bedrijf word gepromoot in mijn Social Media Netwerk, op deze manier ziet u uw bezoekersaantallen groeien.

80%

Drukwerk

Van visitekaartjes tot flyers, ik kan alles voor u ontwerpen. Tevens verzorg ik voor u uw drukwerk, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.