Webdesign Eindhoven Design Studio Bob

9+ Jaar werkervaring

Ik zit al meer dan 9 jaar actief in de grafische wereld gewerkt en ben van alle hedendaagse activiteiten, zoals socialmedia, webdesign, responsive, design, logo en huisstijlen.

Internationaal

Design Studio Bob is niet alleen nationaal actief, maar sinds kort ook internationaal.

Groeiend klantenbestand

Sinds eind 2014 is het klantenbestand van Design Studio Bob enorm gegroeid, hier ben ik natuurlijk enorm trots op.

Diensten

Tegenwoordig beschik ik over bijna alle kennissen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf goed gepresenteerd wordt naar buiten.

Webdesign Eindhoven Design Studio Bob?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, zo luid het bekende spreekwoord. Dat is zeker waar, en daarom is het zaak bij een website een goed passende vormgeving te kiezen. In een fractie van een seconde krijgt de consument die uw website bezoekt onbewust een eerste indruk; het is van groot belang om te zorgen dat dit een goede eerste indruk is.

Design Studio Bob ontwikkelt websites die voor een goede eerste indruk zorgen, maar tegelijk ook functioneel zijn. De informatie die er op staat moet goed te vinden zijn. Een goede eerste indruk is goud waard, maar de tweede indruk moet ook minstens zilver zijn.

Voor alle vormen van webdesign bent u bij Design Studio Bob aan het juiste adres. Van het maken van designs voor webshops tot het maken van lay-outs voor WordPress: alle facetten van de grafische wereld worden door Design Studio Bob bediend. Bovendien kan Design Studio Bob een complete huisstijl voor u ontwerpen.

Design Studio Bob is gevestigd in hartje Eindhoven. De koffie staat niet klaar; de koffie wordt vers voor u gezet. Neemt u voor meer informatie geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Bobby Goossens
90%

Design / Ontwerpen

Een perfect webdesign, logo, flyers of huisstijl nodig? Ik ontwerp alles op maat voor uw bedrijf.

99,9%

Webhosting

Mijn webhosting is 99,9% uptime, perfect voor uw onderneming om 24/7 online te zijn met uw website en email.

70%

Social Media

Uw bedrijf word gepromoot in mijn Social Media Netwerk, op deze manier ziet u uw bezoekersaantallen groeien.

80%

Drukwerk

Van visitekaartjes tot flyers, ik kan alles voor u ontwerpen. Tevens verzorg ik voor u uw drukwerk, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.